Opgravingen in Oostakker

Tijdens de opgraving van Oostakker - Eekhoutdriesstraat werd een time-lapse gemaakt, dat duidelijk toont hoe een opgraving van een landelijke site uitgevoerd wordt.

Afdeling Archeologie

Ruben Willaert

Dankzij de inzet van archeologen met een jarenlange terreinervaring kan archeologisch onderzoek snel en effici├źnt uitgevoerd worden. De afdeling archeologie heeft de voorbije jaren een ruime expertise uitgebouwd in desktoponderzoek, prospectie met ingreep in de bodem en vlakdekkend onderzoek zowel ruraal als in stedelijke context. Dankzij de uitgebouwde expertise kunnen wij u niet alleen gerichte adviezen geven, ook het opmaken en aanhouden van een strakke planning, zorgt ervoor dat een archeologisch onderzoek snel en kwaliteitsvol wordt uitgevoerd zonder dat uw werken onnodige vertragingen oplopen.

Onze Archeologie projecten:

Aalst DVM

Gent – Sint-Baafskathedraal

Wervik – Centrumstraten

Brugge – OLV

Steenokkerzeel – Sterckxstraat

Poperinge – Sappenleen

Harelbeke – Steenbrugstraat

Oostakker – Eekhoutdriesstraat

Nieuws

Nieuwe lijn door het landschap.
In opdracht van Fluxys nv voert de tijdelijke handelsvennootschap MRG, waarbij de R verwijst naar Ruben Willaert bvba, archeologisch onderzoek uit ter hoogte van de geplande gasleiding Alveringem-Maldegem. Lot 1-2 is nagenoeg afgerond; lot 4 en 5 zijn net opgestart.

Wij verhuizen!
In de zomer van 2015 verhuizen wij naar een nieuw bedrijfsgebouw, in het bedrijvenpark Ten Briele te Brugge. Nieuw adres vanaf augustus: Ten Briele 14 bus 15, 8000 Brugge.

Contacteer ons!

Wenst u meer informatie over ons aanbod in archeologienota’s? Heeft u een project waarbij we u kunnen helpen? We horen het graag!

Contact